Op zoek naar windows 7 pro updaten naar windows 10?

Windows 10 in 2018 nog gratis te krijgen met Windows 7/8.1 licentie GratisSoftware.nl.
18 mrt 2018 2330.: Op 13 maart 2018 een NEC Versa Pro met geldige Windows 7 Licentie upgrade naar Windows 10 uitgevoerd met een dvd Media Creation Tool. Heb een geldige digitale licentiedus, werkt nu nog steeds. 2 mei 2018 0019.:
De gratis upgrade naar Windows 10.
Welke versie wordt genstalleerd is afhankelijk van de Windows 7 of Windows 8-versie die al op de computer staat: Windows 7 Starter, Windows 7 Home en Windows 8 krijgen een gratis upgrade naar Windows 10 Home en Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate en Windows 8 Pro naar Windows 10 Pro.
Gratis updaten naar Windows 10 nog steeds mogelijk Nieuws ComputerTotaal.
In Windows 10 zijn de afgelopen maanden tal van nieuwe functies toegevoegd, waardoor het de moeite loont om te upgraden vanaf Windows 7 of Windows 8.1. windows 10 Upgrade ondersteunde technologieen inplace Windows10Upgrade24074. 8 Reacties op: Gratis updaten naar Windows 10 nog steeds mogelijk.

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging.
Zo kan je ook vandaag nog altijd gratis naar Windows 10 upgraden TechPulse.
Nina van Hoof Follow on Twitter. Bij de lancering van Windows 10 was Microsoft duidelijk: gebruikers met een Windows 7 of Windows 8-computer kregen een jaar lang de mogelijkheid om gratis over te stappen naar het vernieuwde besturingssysteem. De deadline werd benadrukt in de pop-ups die mensen moesten bewegen om de upgrade uit te voeren en er was zelfs een aftelklok voorzien die aangaf hoeveel tijd je nog had om te profiteren van het aanbod.
Gratis upgraden naar Windows 10 kan nog steeds Computer Idee.
Officieel is het niet meer mogelijk om via de bovengenoemde pagina de update uit te voeren, maar Microsoft lijkt de tool waarmee een directe update van Windows 7 naar Windows 10 kan worden uitgevoerd nog steeds online te hebben staan.
Workshop: Windows 10 gratis installeren als upgrade of schone versie Computer Idee.
In de tweede methode, die iets meer stappen nodig heeft, kun je Windows 10 als een compleet nieuwe installatie, dus zonder behoud van je Windows 7 of 8-installatie, op het systeem krijgen. De eerste upgrade-methode: directe upgrade van Windows 7 of 8 naar Windows 10.
Upgrade Windows 10 nog steeds gratis Windows Helpdesk.
Toch is het met een kleine omweg nog steeds mogelijk om de gratis upgrade naar Windows 10 te downloaden en aansluitend te installeren. Update: Helaas is het vanaf 1 januari 2018 niet meer mogelijk om via deze manier uw Windows 7 gratis te updaten naar Windows 10.

Contacteer ons