Op zoek naar ookla speedtest ziggo?

Speedtest: test direct je internetsnelheid bij KPN KPN.
De snelheid uitgedrukt in Mbit/s van je internetverbinding kun je meten via de speedtest op http //kpn-itns.speedtestcustom.com: /. Dit is een onafhankelijke speedtest van Ookla. Het meten van je internetsnelheid moet gedaan worden vanaf je eigen apparaat dat verbonden is via een kabel met de modem.
Upload snelheid: speedtest versus werkelijkheid Ziggo Community.
Mijn Linux server is ook niet geherstart geweest. Mijn idee is dat dit alles niets met mijn modem te maken heeft, maar eerder met Ziggo infrastructuur. Waarschijnlijk zal Michael daar meer over kunnen zeggen. 6 maanden geleden. 1 februari 2018. Ondertussen kan ik aan de community melden dat het nu weer top is. Ik krijg nu weer 39 mbit/s over een enkele TCP connectie, wat ongeveer het theoretische maximum is voor TCP voor deze connectie. Goed om te lezen! Ik durf niet te zeggen waar dit aan heeft gelegen. Mocht het probleem weer terugkomen, laat het me dan weten! Helpt iemand jou uit de brand of heb je zojuist de gouden tip gekregen? Nomineer hem of haar voor de LekkerBezig award. 5 maanden geleden. 9 februari 2018. Zo plotseling als het probleem verdween, zo plotseling is het weer terug. Ik zie nu 65, mbit/s over 1 TCP connectie, versus 39 mbit/s voorheen. 10 parallelle connecties levert 299, mbps op. Ik meet dit alles op afstand via nuttcp. Als ik weer thuis ben zal ik een speedtest draaien. 5 maanden geleden. 10 februari 2018. Ik ben weer thuis. Ookla speedtest zegt 409.46 down, 39.45 up.
Speedtest door Ookla De wereldwijde breedbandsnelheidstest. Speedtest Logo. account. back. carrier-general. close. connection-3g. connection-4g. connection-5g. connection-lte-plus. connection-lte. del
Speedtest Global Index. Geschiedenis van resultaten. Maak een account aan. Ookla, Speedtest, and Speedtest Intelligence are among some of the federally registered trademarks of Ookla, LLC and may only be used with explicit written permission. 2006-2018 Ookla, LLC. All Rights Reserved.
Verschillende test resultaten speedtest Ziggo Community.
Je zou dan zeggen: storende externe factoren, waar elke speedtest last. van kan hebben, sluit je zo grotendeels uit. Raar maar waar: toch heeft de Ookla Speedtest van Ziggo een matige reputatie., want geeft regelmatig een te lage snelheid aan.
Speedtest Internetsnelheid meten? Doe de internet test Ziggo.
Wat is je huidige internetsnelheid? Je test de snelheid van je internet met de Ziggo Speedtest. En weet daarmee ook direct wat je download en uploadsnelheid is. Tip: sluit je computer altijd met een internetkabel op het modem aan om een betrouwbare uitkomst te krijgen.
Test en vergelijk je internetsnelheid met de speedtest Internetten.nl.
Met deze onafhankelijke speedtest kun je eenvoudig zien hoe snel jouw huidige internetverbinding is en deze vergelijken met actuele snelheden bij jou in de buurt. Voor een goede test adviseren we je om deze uit te voeren via een vaste internetverbinding niet via wifi / draadloze verbinding en eventuele downloads / uploads uit te zetten. De speedtest is powered by Ookla.
Speedtest Test hier direct onafhankelijk je internetsnelheid!
Het programma waarmee je de speedtest uitvoert doet een korte test om de download en uploadsnelheid te meten en het resultaat is direct te zien. Klik hierboven op de blauwe knop Begin test of lees eerst meer over de speedtest.
Speedtest.net Speed Test in de App Store.
Verschillende oplossingen voor fouten. Als u vertrouwt op Speedtest om verbindingsproblemen te diagnosticeren en u houdt uw internet-service-provider en dragers eerlijk, zouden we blij zijn als u ons wat feedback achterlaat in de App Store. Bedankt en geluk bij het testen! Brengt Ookla zijn tijd in het hiernamaals door als kwade geest die wensen vervult?

Contacteer ons