Meer resultaten voor upc snelheid

Speedtest Internetsnelheid meten? Doe de internet test Ziggo.
Verbeter je snelheid. Draadloze snelheid verbeteren. Via een kabel kun je de internetsnelheid halen die bij je abonnement hoort. Met wifi kan die snelheid minder zijn. Gelukkig zijn er genoeg tips en oplossingen om je wifi snelheid te verbeteren. Verbeter je wifi.
UPC verhoogt snelheid Internet Extreme Internetten.nl.
Zoek op Internetten.nl Zoeken! UPC verhoogt snelheid Internet Extreme. Vanaf vijf februari verhoogt UPC de downloadsnelheid van zijn UPC Internet Extreme abonnement naar 24 Mbps. De uploadsnelheid gaat omhoog tot 25, Mbps. De snelheidswijziging van UPC zal zonder prijsveranderingen plaatsvinden.
UPC verhoogt snelheid internet NRC.
Kabelmaatschappij UPC verhoogt de downloadsnelheid van het duurste abonnement tot 120 Mbit per seconde. Dat is vier keer sneller dan de maximale snelheid die het bedrijf nu biedt. UPC voert de snelheid op om de concurrentie met snelle glasvezel aan te kunnen.
UPC verhoogt internetsnelheid Internetten.nl.
kortom niet de beloofde snelheid krijgt heb je er nix aan gelukkig zit ik bij ziggo altijd volledig snelheid altijd een werkende betrouwbare verbinding. Geplaatst door: EK 9 jaren geleden. Zo zo netjes van UPC. Upc die altijd de eerste met weer met snelheden verhoogd.
UPC verhoogt snelheid Internet Extreme Bellen.com.
UPC verhoogt snelheid Internet Extreme. Vind nu de beste telecomdeals. Vind nu de beste telecomdeals. Terug naar het nieuwsoverzicht. UPC verhoogt snelheid Internet Extreme. Vanaf vijf februari verhoogt UPC de downloadsnelheid van zijn UPC Internet Extreme abonnement naar 24 Mbps.
Welke internetsnelheid krijg jij echt geleverd? Consumentenbond Community.
Stoffels valt het wel op alhoewel hij/ zij er geen last van heeft dat de snelheid van provider UPC ineens omlaag is gegaan. De download is volgens hem/ haar ook minder stabiel, sinds UPC kosteloos over ging van 25 naar 100 Mbps download.

Contacteer ons