Meer resultaten voor upc speedtest nl

Welke internetsnelheid krijg jij echt geleverd? Consumentenbond Community.
5 november 2014. als ik weleens discussie had met providers over de snelheid, en dan begon over metingen via speedtest, dan kreeg ik meestal te horen dat ze alleen de snelheid kunnen garanderen tot een bepaald punt in hun netwerk, en dat daarom een meting bij speedtest geen goede basis was ik doe al een tijd mee met dit EU-project: https//www.samknows.eu/. Geeft je gratis inzicht in je verbindingskwaliteit. Het meet continue ik heb het 50 Mbps up down" Alles-in-1 Glasvezel" abonnement samknows rapporteert over de afgelopen tijd 48.2 Mbps download, 87.4 upload. ik zit op het glas-netwerk van Reggefiber, en als provider heb ik Telfort zat bij het door Telfort overgenomen Concepts ICT bij problemen met de snelheid helpt een reset van de modem router meestal. 4 jaar geleden. 7 november 2014. Gemeten: 25 Mbps down, 26, Mbps up. Wordt wekelijks gemeten, waarden blijven nagenoeg constant. Beloofd: 25 Mbps down, 25, Mbps up. Provider: UPC Aansluiting: kabel 25 Mbps down is voor onze behoeften prima; 25, Mbps up is aan de krappe kant.
Internet, televisie, vast bellen en mobiel met 4G netwerk KPN.
Heb je meerdere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde huisadres? En ben je aangemeld KPN Compleet? Dan deel je gemakkelijk MB's' met heel het gezin met een KPN Mobiel abonnement. Zo werkt MB's' delen. Ruil je oude telefoon in voor geld.
Ziggo introduceert nieuwe abonnementen na UPC-fusie Totaalwijzer.nl.
Zoek op Totaalwijzer.nl Zoeken! Ziggo introduceert nieuwe abonnementen na UPC-fusie. woensdag 15 april 2015 door Jeanet Woldring 4 reacties. De fusie tussen Ziggo en UPC is een feit. Vanaf 13 april zijn UPC en Ziggo samen één en gaan ze verder onder de naam Ziggo.
Forum Computer Idee.
Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
UPC snelheidtest Ziggo Gebruikersforum.
Met de speedtest van UPC was het altijd, maar dan ook altijd 203 Mb/s. Vervolgens UPC HD gebeld. Deze vertelden mij dat hun speedtest leidend is. Ik was het daar niet mee eens en heb via Webcare een berichtje gestuurd.
Onderwerp: Is speedtest.net betrouwbaar? One More Thing.
Als ik mijn download snelheid met speedtest.net test, kom ik op een snelheid van 12 mb/s terwijl een test met zowel Ziggo speedtest als UPC speedtest op 24 mb/s uitkomt. De upload snelheid komt in alle testen uit op 1.8 mb/s.
Gratis telefoonnummer UPC klantenservice Bellen.com.
Geplaatst door: Ossie 4 jaren geleden. Nooit meer UPC! Heb een abonnement lopen van 120mb internet kwam pas vorige week achter met de speedtest dat ik maar 18mb heb dus belazeren kunnen ze en let er op! Doe je test!
Opgelost door UPC nu Ziggo: Elke dag zeer trage internetverbining. Nu met UPC Speedtest 0.6 MBS, terwij 20MB/s beloofd is! Klachtenkompas.
Elke dag de modem en router een paar keer gereset, maar in bijna alle gevallen lost het niks op. Zonet UPC speedtest gedaan, internetsnelheid was 0.6 MB/S, terwijl ik betaal voor een 20MB/s lijn. De afgelopen dagen gaf de UPC speedtest soortgelijke snelheden.
Ziggo 400 Mbps loopt vertraging op Providercheck.nl.
De aangekondigde verhoging van de internetsnelheid bij Ziggo loopt in enkele voormalige UPC gebieden vertraging op. In oktober werd de internetsnelheid van Complete en Max pakketten voor de meeste bestaande en alle nieuwe klanten verhoogd.De snelheid van Internet Complete gaat van 150 naar 200 mbit.
Internet snelheid test.
De Speedtest berekent dus de hoogst mogelijke gemiddelde down en uploadsnelheid: de http throughput. Tags: Fiber Power, Glasvezel, glasvezel internet, Snel internet, UPC. Over de auteur. Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken.

Contacteer ons