Meer resultaten voor snelheid upc

UPC verhoogt internetsnelheid Internetten.nl.
kortom niet de beloofde snelheid krijgt heb je er nix aan gelukkig zit ik bij ziggo altijd volledig snelheid altijd een werkende betrouwbare verbinding. Geplaatst door: EK 9 jaren geleden. Zo zo netjes van UPC. Upc die altijd de eerste met weer met snelheden verhoogd.
UPC verhoogt snelheid Internet Extreme Bellen.com.
Terug naar het nieuwsoverzicht. UPC verhoogt snelheid Internet Extreme. Vanaf vijf februari verhoogt UPC de downloadsnelheid van zijn UPC Internet Extreme abonnement naar 24 Mbps. De uploadsnelheid gaat omhoog tot 25, Mbps. De snelheidswijziging van UPC zal zonder prijsveranderingen plaatsvinden.
Speedtest Internetsnelheid meten? Doe de internet test Ziggo.
Verbeter je snelheid. Draadloze snelheid verbeteren. Via een kabel kun je de internetsnelheid halen die bij je abonnement hoort. Met wifi kan die snelheid minder zijn. Gelukkig zijn er genoeg tips en oplossingen om je wifi snelheid te verbeteren. Verbeter je wifi.
Internetsnelheid UPC naar 200 Mbit/s en analoge tv verdwijnt Internet PCMweb.nl.
De maximale snelheid van de internetabonnementen die UPC aanbiedt gaat omhoog van 120 Mbit/s naar 200 Mbit/s. Daarnaast zegt UPC dat analoge televisie op termijn gaat verdwijnen. Techsite Tweakers meldt dat UPC op 3 april een aantal nieuwe abonnementen zal aanbieden.
UPC verhoogt snelheid internet NRC.
Kabelmaatschappij UPC verhoogt de downloadsnelheid van het duurste abonnement tot 120 Mbit per seconde. Dat is vier keer sneller dan de maximale snelheid die het bedrijf nu biedt. UPC voert de snelheid op om de concurrentie met snelle glasvezel aan te kunnen.
Welke internetsnelheid krijg jij echt geleverd? Consumentenbond Community.
Je komt dan inderdaad de Échte snelheid te weten. Stoffels valt het wel op alhoewel hij/ zij er geen last van heeft dat de snelheid van provider UPC ineens omlaag is gegaan. De download is volgens hem/ haar ook minder stabiel, sinds UPC kosteloos over ging van 25 naar 100 Mbps download.
Snelheid UPC Internet Easy omhoog Ziggo Gebruikersforum.
Ik heb Internet Easy van UPC samen met Bellen Basis voor 20 euro per maand en ik krijg de mail dat mijn snelheid wordt verhoogd naar 16 Mb/s. U had nog iets van ons tegoed. Twee keer eerder verhoogden we gratis uw internetsnelheid.
Kabelaar UPC verhoogt internetsnelheid Chello Webwereld.
Kabelaar UPC verhoogt de snelheid van bijna al zijn Chello-pakketten. De nadruk ligt dit keer vooral op de uploadsnelheid, die bij sommige abonnementen wordt verdubbeld. Kabelaar UPC verhoogt internetsnelheid Chello. Kabelaar UPC verhoogt de snelheid van bijna al zijn Chello-pakketten.

Contacteer ons