Resultaten voor upc snelheid test

Onderwerp: Is speedtest.net betrouwbaar? One More Thing.
Als ik mijn download snelheid met speedtest.net test, kom ik op een snelheid van 12 mb/s terwijl een test met zowel Ziggo speedtest als UPC speedtest op 24 mb/s uitkomt. De upload snelheid komt in alle testen uit op 1.8 mb/s.
Internet snelheid test.
Ook voor de upload snelheid maakt de Speedtest een eerste inschatting van uw snelheid door een klein bestand te uploaden. Aan de hand van die resultaten upload de Speedtest een groter bestand. De snelheden worden berekend door pieksnelheden en gemiddelden 30 keer per seconde te meten. Vervolgens berekent de test het hoogste gemiddelde om zo de opstart en afwijkingen uit de resultaten te filteren. De Speedtest berekent dus de hoogst mogelijke gemiddelde down en uploadsnelheid: de http throughput. Tags: Fiber Power, Glasvezel, glasvezel internet, Snel internet, UPC.
Waarom ZIGGO geen glasvezel? Signaal verlies.
Snelheid testen glasvezel. Stroom en gas onzin. Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website! Tweets over @fuseren" upc." GÉÉN GLASVEZEL VOOR ZIGGO. Waarom geen glasvezel voor Ziggo? We beginnen bij het begin toen Ziggo de strijd nam met Upc om Nederland te voorzien van de coaxcabel.
Test en vergelijk je internetsnelheid met de speedtest Internetten.nl.
Een draadloze verbinding kan de snelheid van een internetverbinding beperken, zeker over langere afstand. Het meest nauwkeurige resultaat krijg je dan ook als je de test doet als je PC met een kabel op het thuisnetwerk is aangesloten. Waar moet ik rekening mee houden als ik de speedtest ga doen?
Ontdek jouw maximale downloadsnelheid met de internet postcodecheck.
Doe de internet postcheck om de maximale downloadsnelheid te bepalen. Door admin 27 november 2018 0. Test hier je internet snelheid. De maximale internet snelheid hangt af van een aantal factoren. Daarnaast is er nog een verschil in de maximale en werkelijke internet snelheid.
speed test Breedbandwinkel.nl.
Amsterdam bekijkt mogelijkheden voor gratis WiFi. KPN test Vplus-technologie met snelheid tot 400 Mb. ACM laat consument eigen internetsnelheid meten. KPN gaat met Play 22 tv zenders aanbieden via internet. UPC start binnenkort met mobiele gezinsabonnementen. Gratis WiFi-netwerk in binnenstad Utrecht.
UPC Alles in 1 Pakket Tarieven Vergelijkt u hier met alle providers!
Sportfans opgelet; de UPC aanbieding betreft nu 6 maanden FOX Sports Eredivisie cadeau! Overigens krijgt u dit alleen als u een UPC abonnement voor respectievelijk UPC alles in 1 power en UPC alles in 1 extra power afsluit. UPC internet tv.
Forum Computer Idee.
Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Welke internetsnelheid krijg jij echt geleverd? Consumentenbond Community.
Beloofde download snelheid bij xs4all was 40Mb dat, haalde ik ook, full speed. Downloaden met bv newsleecher zat ik echt strak op 40Mb. Uploaden deed ik zelden of nooit, ik weet dus ook niet of ik de beloofde 4Mb haalde. Bij ziggo heb ik 180Mb down en 18Mb up. Volgens de speed test hierboven haal ik 111Mb down wn 175Mb, up. Download ik een grote file met spotnet dan komt die tot 17MB down, let op B, dit zijn Bites en geen bits. Met newsleecher haalde ik op de zelfde tijd 18MB, maar die gaat ook wel eens over de 20MB heen. Dus eigenlijk haal ik gewoon wat er beloofd word. Vraag is alleen hoe betrouwbaar is zo'n' speed test als de praktijk uitwijst dat ik meer haal dan die test aangeeft? 4 jaar geleden. 9 november 2014. Mijn computer staat vrij ver van de UPC-aansluiting Alles-in-1" Power" en is daarom aangesloten met stroomnetadapters. Volgens UPC zou ik moeten hebben: 120 Mb/s download, 12 Mb/s upload.
Beste provider prijssnelheidstest 2014.
UPC kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Een jaar geleden behaalde Ziggo nog de titel Beste provider voor Alles-in-1 pakketten. Vanaf 2009 publiceert Internetten.nl maandelijks de Prijssnelheidstest, een ranglijst van snelheidsmetingen en prijzen van Internet, bellen tv abonnementen. Gekeken wordt naar de snelheid van een internetverbinding in vergelijking met de totale kosten in het eerste jaar. Een hoge score betekent niet dat dit de snelste internetverbinding van Nederland is, maar wel dat je het meeste waar voor je geld krijgt. Naast de snelheidsmetingen, die dagelijks plaatsvinden, zijn er ook voortdurend tariefwijzigingen. Om deze reden wordt de prijssnelheidsscore maandelijks geüpdate. De actuele scores zijn dus altijd te vinden op Internetten.nl. Geplaatst door: Ed 12 maanden geleden. Weet niet hoe jullie tot deze resultaten gekomen zijn! Op ALLE internet snelheid test sites kom ik bij online niet verder dan 2 tot 3 MBit/Sec!

Contacteer ons