Op zoek naar studenten helpen met computerproblemen?

Pc-problemen: wat nu? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Binnen de garantieperiode is dit vaak gratis. De fabrikant kan je vooral helpen bij vragen of problemen die specifiek met het product of merk te maken hebben. Voor problemen met meerdere producten van verschillende merken is deze optie niet zo geschikt.
Over Student aan Huis NoRRoD.NL.
Over Student aan Huis. Student aan Huis is een initiatief waarbij een student met een ICT achtergrond bij u aan huis komt om u te ondersteunen bij verschillende computer gerelateerde vragen. U krijgt hulp bij computerproblemen, maar u kunt bijvoorbeeld ook les krijgen in het gebruik van uw eigen computer of tablet. De studenten kunnen u onder andere helpen met.:
Computerhulp Eindhoven pchulp.com. Computerhulp Eindhoven pchulp.com.
Wij vinden het leuk om je te helpen met je computer! Zowel Windows als Mac, vaste computers en laptops. We helpen je bij een computerprobleem en kunnen je computer ook repareren op onze technische dienst in Eindhoven. Hoe werkt pchulp.com?
PCvriend Goedkoopste computerservice aan huis in Tilburg.
Snelle hulp bij computerproblemen en tegen redelijk prijs die van tevoren duidelijk is afgestemd. De persoonlijke benadering past goed bij mij als particulier die op een laagdrempelige manier geholpen wil worden. 5 out of 5 stars. posted 6 months ago. Twee keer geweest. Een keer met een Windows laptop waar de scherm stuk was.
Computerfrustraties? Daan helpt u graag NRC.
16 maart 2017. Student Daan Dibbetz verricht het jaarlijkse onderhoud aan de laptop van Koen Hillinga. Studentaanhuis heeft inmiddels bijna 105.000 leden en een kleine 1.000 studenten die kunnen worden ingeschakeld. Foto David Galjaard. Fransje da Costa 69 is vorig jaar overgestapt naar een andere internetprovider omdat haar mail zo traag binnenkwam. Maar ook de nieuwe provider heeft niet gebracht wat ze ervan verwachtte. Daarom heeft ze de hulp ingeschakeld van Laura Bouwman 21 via de organisatie Studentaanhuis, die mensen bijstaat met vragen over energie, telefoon, internet en tv.
Computerhulp aan huis StudentThuis.
Omdat we het belangrijk vinden een grotere doelgroep te helpen in Nederland, startte we StudentThuis. Een initiatief van studenten voor ouderen. We helpen iedereen met computerproblemen én gaan zeker niet weg voordat het opgelost is. Alles wordt digitaler dan ooit.
Computer laptop reparatie/onderhoud Home Computerservicebreda.nl.
Bij grote projecten gebruik ik partners die mij helpen het project te garanderen. Klein of groot, elke website is welkom! Sluiten uw website en uw bedrijf goed op elkaar aan? Welke bedrijfsprocessen kunnen verbeterd worden? Welke gegevens slaat u op en gebeurd dit efficiënt? Hoe kunt u meer uit uw bedrijf halen met behulp van IT?
Flyer Student Computerhulp aan Huis.
Onze computerstudent komt graag bij u langs om u te helpen met al uw computerproblemen. Onze student helpt met al uw apparaten: Windows, Apple, laptop, computer, tablet en telefoon. Niets is ons te gek. Computerles aan huis. Onze studenten geven computerles en tabletles: gewoon bij u thuis, op uw eigen computer of tablet.
Zwols project studentaanhuis.nl krijgt landelijk vervolg Weblog Zwolle.
De Bilt/Zwolle Vanaf vandaag is het voor bijna iedereen in Nederland mogelijk om een eigen ICT-student thuis langs te laten komen om te helpen bij digitale problemen en/of vragen. Inwoners van de negenentwintig grotere steden kunnen nu een student inschakelen als zij problemen met of vragen over hun computer, de mobiele telefoon, digitale camera, televisie, of andere apparaten hebben. Later dit jaar zullen de ICT-studenten ook in andere gebieden actief zijn. Een geslaagde proef in Zwolle heeft duidelijk uitgewezen dat er grote behoefte is aan deze sympathieke vorm van hulp en les. In zeven maanden tijd werd er ruim duizend keer gebruik gemaakt van een ICT-student. En er werden niet alleen allerlei problemen opgelost, maar vaak ook gaven studenten thuis op de eigen computer les. Persoonlijke hulp is voor veel mensen de oplossing om bij te blijven bij de snelle ontwikkeling die wij op digitaal gebied meemaken. Hulp bij computerproblemen is niets nieuws, maar Studentaanhuis.nl gaat verder.
ICT hulp aan huis Den Haag en omstreken hulp van studenten bij computerproblemen, instellen mobiele telefoon, tablet pc, printer, scanner en tv.
Werken bij ICT hulp aan huis? Ben jij een voormalig student met een ICT gerichte opleiding minimaal niveau 4 en op zoek naar een bijbaan in je vakgebied? ICT hulp aan huis biedt gemotiveerde studenten en talenten de kans hun kennis in praktijk te brengen.

Contacteer ons